Over ons...

Box vol Brownies is een initiatief van bakkerij Den Soeten Inval. Tegenwoordig worden er veel cadeaus online besteld en verzonden. Ook wij willen graag deze service bieden aan onze klanten. Zo kunnen klanten makkelijk via onze website een Box vol Brownies bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, zomaar een bedankje of voor een geboorte. 

Wie bakken de Brownies?
De brownies worden gebakken door de bakkers van Bakkerij Den Soeten Inval. Met veel liefde worden de brownies volgens een authentiek recept gemaakt.
     

Wie maken de kaartjes?

De kaartjes worden gemaakt door Marloes en Lineke. Zij zijn twee Zeeuwse meiden met heel veel leuke ideeën en tips. Zelf ontwerpen ze de té leuke kaartjes die bij de Box vol Brownies zitten. 

Den Soeten Inval, waar vind ik die?

Den Soeten Inval is een ambachtelijke bakkerij in Goes. Hier worden elke dag de lekkerste broden, gebakjes en koeken gebakken. Bakkerij Den Soeten Inval heeft verschillende winkels, namelijk in Goes, Middelburg en Zierikzee. Bij Den Soeten Inval draait alles om een authentiek en smakelijk product. Je zult dan ook verstelt staan van de smaak van deze Brownies!