Over ons...

Box vol Brownies is een initiatief van De Smaak van Toen en By Loes&Lien.

Hoe is de samenwerking ontstaan?

Het begon met de actie die Marloes en Lineke (By Loes&Lien) hadden opgezet om mensen die, het in de tijd van Corona-crisis, moeilijk hebben een leuk en bemoedigend kaartje te sturen. Elsbeth (De Smaak van Toen) zag dit initiatief voorbij komen en was meteen enthousiast. Al een tijdje was zij er over aan het denken, hoe ze met haar bakkerij iets bij kon dragen. En na een tip van een klant was het idee geboren om boxen met brownies te gaan verkopen die per post verstuurd kunnen worden. 

We hebben toen samen bedacht om per verkochte box, 1 kaartje te sturen naar iemand die dit hard kan gebruiken. Per verkochte box gaat er dus €1,- naar By Loes&Lien. 

 

Wie bakken de Brownies?

De bakkers van Bakkerij Den Soeten Inval. In 'normale' tijden levert Den Soeten Inval veel brownies aan grotere horeca-klanten zoals Hotel van der Valk Middelburg. Helaas hebben zij hun orders moeten cancelen. Nu bleef er dus wat productie-capaciteit over, wat mooi gebruikt kan worden om de brownies te bakken voor 'Box vol Brownies'. 

 

Wie zijn Marloes en Lineke eigenlijk? 

Twee Zeeuwse meiden met heel veel leuke ideeën en tips. Die ze heel graag met jullie willen delen op hun blog. Daarnaast ontwerpen ze ook de té leuke kaartjes die bij de Box vol Brownies zitten. Uiteraard ontwerpen ze ook kaartjes op aanvraag, en wist je dat je vanaf 20 stuks een box met een uniek kaartje, helemaal aangepast op jouw wensen, kunt bestellen. 

 

De Smaak van Toen, waar vind ik die?

De Smaak van Toen is een authentieke bakkerswinkel in Middelburg. Hier worden elke dag de lekkerste broden, gebakjes en koeken gebakken en verkocht. De Smaak van Toen is een onderdeel van Bakkerij Den Soeten Inval uit Goes, onder deze naam vind je ook nog eens 3 knusse bakkerswinkels in Goes en Zierikzee. Bij Den Soeten Inval draait alles om een authentiek en smakelijk product. Je zult dan ook verstelt staan van de smaak van deze Brownies!