Een cadeau met een persoonlijke boodschap

Geen tijd om langs te gaan voor het verjaardagsfeestje van een vriend of vriendin? Of heb wil je zomaar aan iemand laten weten dat je hem of haar niet bent vergeten? Dan stuur je natuurlijk een kaartje. Maar stiekem is er nog iets leukers dan een kaartje, namelijk een cadeau met een persoonlijke boodschap.

Onze box vol brownies bestaat uit twaalf heerlijke brownies die smelten op de tong. We versturen twee soorten brownies per box. De eerste soort is de brownie met knapperige hazelnoten en de tweede is gewoon een naturel brownie.

Maar op beide brownie soorten zit een knapperig laagje chocolade ganache. En dit laagje onderscheid onze brownies ieder ander. Want het beschermt de brownie tegen uitdrogen en is ook nog eens een heerlijke toevoeging aan de smeuïgheid van de brownie.

Iets anders wat onze brownies uniek maakt is de mogelijkheid om een leuk kaartje te kiezen wat wij met de brownies meesturen. Vaak krijgen we de vraag of wij ook de afzender of een korte persoonlijke boodschap kunnen toevoegen aan de box. Uiteraard is dit geen probleem! Standaard zetten wij de naam van de afzender op de achterzijde van het kaartje.

Sinds kort hebben we naast het standaard kaartje ook veel nieuwe kaartjes. Zo wordt het echt een uniek cadeautje.

Wist je bijvoorbeeld dat we ook speciale verjaardagskaartjes hebben ontworpen?

Neem snel een kijkje in het overzicht om te zien welk cadeau met persoonlijke boodschap jij gaat versturen.