Kado voor de juf

Juffen en meesters zorgen het hele jaar goed voor hun klas, daarom verdienen zij aan het einde van het schooljaar wel een bedankje. Natuurlijk is het leuk om een kaartje naar de juf te sturen, maar zou het niet veel leuker zijn als er bij dat kaartje een heerlijke browniebox wordt bezorgd?

Het schooljaar van 2020 was geen gewoon schooljaar, de corona-crisis heeft grote gevolgen gehad voor de juffen en de meesters. Maar ondanks alles hebben ze zich keihard ingezet om er een mooi jaar van te maken.      

Speciaal voor alle lieve juffen en meesters hebben Lineke en Marloes van By Loes en Lien een leuk kaartje ontworpen. En helemaal toegepast op de inhoud van het brievenbus cadeau. Want op het kaartje staat: ‘Juf, u heeft er een super leuk jaar van gebakken!’.

Kies dus voor een uniek cadeau voor de juf en verstuur een browniebox. Natuurlijk kun je de box vol brownies ook gewoon zelf aan de juf geven, dan laat je het pakketje gewoon thuisbezorgen.

De bakkers van Bakkerij Den Soeten Inval maken lekkere brownies, deze worden vervolgens ingepakt en gaan dezelfde dag nog op de post. In de browniebox zitten twee soorten brownies, een variant met heerlijke knapperige hazelnootjes en een naturel brownie. Van beide soorten doen wij er zes in het doosje. Mocht je nu voorkeur hebben voor één van beide soorten dan is het altijd mogelijk om dit te laten weten in de opmerkingen. Het opmerkingen veld vind je nadat je de betaling hebt voltooid.

Wij hebben inmiddels al veel brownies bezorgd en we kunnen je beloven, jouw juf of meester gaat erg blijf zijn met dit smakelijke brievenbus cadeau.

Gaan we jouw juf verrassen met dit heerlijke cadeau?

 

Liefs, 

Elsbeth (de browniebakker)